fbpx

Et fullpakket misjonsår på bibel- og misjonsskolen i Sarons Dal

Pressemelding: Fortsatt ledige plasser neste skoleår.

Kombinasjonen av misjonsreiser til fjerne himmelstrøk, spennende møtebesøk i norske og nordiske menigheter fjernt og nær, solid bibelundervisning og internatopphold i Sarons Dal, merker deg for livet.

Den rykende ferske misjonsskolebrosjyren fra Sarons Dal som for tiden spres utover det ganske land, inneholder et bibelskolekonsept du knapt har sett maken til.
Her er flotte muligheter for deg som vil utvikle kall og tjeneste, samt en ressursbank for menigheter som trenger en vitamininnsprøytning inn i menighetsarbeidet.

BLI KJENT TUR TIL ISRAEL OG MIDTØSTEN
Kommende skoleår starter med intet mindre enn et skikkelig kick off” – bli kjent-tur – til Israel, de palestinske områdene og Jordan.
-På denne turen får elevene møte hele verden i miniatyr. Folkeslag lever side om side; vi treffer både jøder, palestinere og Jesustroende fra alle leire. Elevene får studere ulike religioner, de ser konfliktområdene på nært hold, og vil få et meget interessant grunnlag til å bygge undervisningen på i løpet av kommende skoleår.
-Turen til Israel og Midtøsten er allerede innkalkulert i elevenes skolepenger, slik at de får veldig mye igjen for pengene, sier Svein Trælandshei, skolens entusiastiske rektor.

VEKTLEGGING AV DET FELLESKRISTELIGE
Bibel- og misjonsskolen er utpreget tverrkirkelig; lærekrefter og elever rekrutteres fra det brede lag av menigheter og kirkesamfunn.
-Vi ønsker å presentere hele bredden av kristenlivet, og bygger en grunnleggende respekt for alt Guds folk inn i elevene, sier Trælandshei.
Elevene ved TBBMI i Sarons Dal har anledning til å velge mellom 1 år, 2 år eller 3 års skolegang. Mulighetene er store og mangfoldige for den som ønsker å ta kristenlivet på alvor.

ÅRETS HØYDEPUNKT – KAMPANJE I AFRIKA
Neste skoleår avsluttes med en fire uker lang misjonstur til Tanzania. Her vil vi blant annet være med på kampanjer som samler flere tusen mennesker på en fotballstadion, og predikantseminar som inspirerer nasjonale evangelister til å bringe evangeliet videre.
Det blir besøk på skoler og barnehjem, og god anledning til å bli kjent med kulturen og folkene som bor der.

Bilde i trykkekvalitet!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter