Vinn evangeliseringstur til Danmark

Nå kan medhjelpere under sommerfestivalene i Sarons Dal vinne evangeliseringstur til Danmark. Den menigheten som stiller opp med flest ungdom får en fullt ut sponset tur til Naskov.

Som en ekstra bonus i sommer vil den menigheten som stiller med flest medarbeidere til barne- og ungdomsplanetene vinne en teamtur til Naskov i Danmark. Denne reisen kan arrangeres i høstferien. I Naskov får ungdomsgruppen anledning til å erfare menighetsplanting og hvordan det er å være med i et virkelig pionerarbeide. Det kan bli gatemøter, skole-evangelisering, gospelnigh,t m.m.

Pionerarbeidet i Naskov ble startet i 2004 av norske Ronald Gabrielsen og hans polske kone, Kasia. De valgte å flytte til Naskov da det nesten ikke fantes evangelisk arbeide eller menigheter i hele området. De kom til byen med 3000 kroner og et lånt møtetelt. Deres eneste kontakt til å begynne med var en eldre dame som var igjen etter en menighet som hadde vært der for flere år siden.

I dag samler de ca. 20 personer i uken. De er i gang i 2 byer og  er i ferd med å gå inn i by nummer 3. Av de som kommer på møtene er det kun 2-3 som var med i den gamle menigheten. (Se også www.lifesupreme.com)

Trenger 150 medhjelpere
– Den menigheten som stiller opp med flest medhjelpere over 17 år, vinner en helt spesiell teamtur til Danmark, forteller Elin Fidjeland, som koordinerer planetene. Hun håper at denne premien vil oppmuntre flere ungdomsgrupper til å trå til som medhjelpere på barne -og ungdomsplanetene, men det er selvsagt greit hvis medhjelperne heller vil gjøre andre jobber, legger hun til.

Til sammen regner hun med at de trenger minst 150 medhjelpere under festivalene i juli. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter