Bomberom ble trygt oppholdssted for messiansk ungdom i Tel Aviv

Et bomberom er nå blitt tilholdsstedet for en entusiastisk ungdomsgjeng i Tel Aviv. Det hele startet da ungdommene begynte å be om et trygt sted å samles.

 

Jesustroende ungdom i Tel Aviv har nå fått sitt eget oppholdssted etter at de i flere måneder har bedt om en plass de trygt kunne samles sammen med venner. Tryggere kunne det neppe bli da de fikk tilbudet om gratis leie av et bomberom, etter at eierne fikk høre om denne spesielle bønnen.

– Ungdommene ønsket seg en trygg og sikker plass borte fra Tel Avis gater og fristelser, der de kunne invitere vennene sine. Da vi delte dette ønsket med eierne av denne bygningen, tilbød de oss bomberommet gratis. Ungdommene våre ble utrolig oppmuntret over detter bønnesvaret, forteller Avi Mizrachi som er pastoren deres i Adonai Roi menigheten.

Pusset selv opp

Ungdommene stod selv for all oppussingen. Bomberommet har fått flere malingsstrøk i glade farger, nytt gulvteppe er lagt, møbler er samlet inn og en liten scene er bygd. Ungdommene fikk også en DVD-spiller, en TV og et bordtennisbord i gaver. Nylig fikk de også en pengegave til nytt lydanlegg.

– Ungdommene våre er virkelig oppmuntret nå som de vet at de har venner fra hele verden som har hjulpet dem med å forvandle et støvete bomberom til et flott ungdomssenter, forteller Mizrachi.

– Vi er begeistret over å se hvordan ungdommene vokser i tro og bruker evnene Herren har gitt dem. Det nye ungdomsrommet er nå i fullt bruk med ukentlige bibelstudier, lovsang og felleskapskvelder og med pizza-og DVD kvelder der de kan ta med sine venner.

Avi Mizrachi er en av 5 nasjonale misjonærer tilknyttet den messianske menigheten Adonai Roi i Tel Aviv, som får støtte fra misjonspartnere i Norden gjennom Troens Bevis Verdens Evangelisering.

Ønsker du å gi en gave som går til Troens Bevis sine vel 700 nasjonale misjonærer, kan du klikke her. Du kan også støtte din egen «stedfortreder» på misjonsmarken med månedlige bidrag. Da vil du også få rapporter hjem til deg i posten. For mer informasjon om dette ring 38 35 75 00.

 

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter