Fire ordførere ønsker folkemøtene velkommen

Ordførerne i Fredrikstad, Halden, Tønsberg og Arendal ønsker Aril Edvardsen velkommen til byen i anledning folkemøtene som arrangeres i juni måned.

Ordfører Ole Haabeth (Ap) – Fredrikstad:

Jeg ønsker Aril Edvardsen og det første av sommerens folkemøter hjertelig velkommen til Fredrikstad.

Jeg synes det er fint at Edvardsen på denne måten knytter kontakter til det brede lag av folket, og ikke bare til de som til vanlig søker til de forskjellige kirker og bedehus, som ofte kan ha mer karakter av lukkede menigheter.

Jeg synes også det ligger noe symbolsk i dette at det første av møtene i Norgeskampanjen legges til Østfoldhallen, som ligger på jordet der Hans Nielsen Hauge i sin tid vandret.

Ordfører Per Kristian Dahl (Ap) – Halden:

På vegne av Halden vil jeg få ønske Aril Edvardsen og alle velkommen til byen, og vi håper at dere også får mulighet til å få se mer av vår flotte festning og by. Halden – byen under festningen

Halden var i tidligere tider Norges forsvarsbastion mot Sverige. I dag er byen selve innfallsporten til Norge. Fra E6 og Svinesund er det bare 10 minutter med bil inn til Halden sentrum. Kommer man sjøveien seiler man under Svinesundsbroene, gjennom vakkert fjordlandskap og inn til gjestehavnen som ligger midt i byen.

Over Haldens bykjerne troner mektige Fredriksten festning. Dette 600 mål store, vakre anlegget er et av landets best besøkte turistattraksjoner. Under festningen finner du 28.000 haldensere som er stolte av byen sin, og som gjerne deler den med andre. Igjen hjertelig velkommen til Halden.

Ordfører Per Arne Olsen (Frp) – Tønsberg:

Det er en stor glede for meg å ønske Aril Edvardsen og det planlagte folkemøte velkommen til Tønsberg. At Tønsberg er valgt som sted tar jeg som et signal på den attraktivitet Tønsberg som landets eldste by har. En by med historie, med hyggelige mennesker og et feriemål for mange. En by med et levende kulturliv, for å nevne noe.

Både Tønsberg og området rundt består av aktive mennesker som ønsker å delta i formingen av fremtiden. De har stort sosialt sinnelag og viser stort samfunnsengasjement. Derfor tror jeg også at mange vil finne veien til dette folkemøte.

Nok en gang velkommen til Norges eldste by, Tønsberg, hvor fremtiden skapes.

Ordfører Torill Rolstad Larsen (Ap) – Arendal:

Det er svært hyggelig at Aril Edvardsen velger å legge ett av sine møter i den kommende Norgeskampanjen til Arendal. Han skal være hjertelig velkommen til byen.

Jeg ser det som viktig at vi også får denne typen arrangementer, som disse folkemøtene er, til Arendal. Jeg håper virkelig at byens innbyggere støtter opp om folkemøtet som arrangeres i Trefoldighetskirken, søndag 25. juni.

 

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter