Arabere gratulerer med 24-timers sendetid

Flere arabiske seere gratulerte ”Miracle”-kanalen i april etter at kanalen begynte å sende 24 timer i døgnet. Antall respons er også gått opp og nesten 2500 arabere ville vite mer om Jesus denne måneden.

 

Flere av de arabiske seerne har gratulert ”Miracle”-kanalen etter at kanalen begynte å sende 24 timer i døgnet fra 1. april.

– Vi liker programmene deres veldig godt og ser hele tiden på kanalen. Jeg ble veldig glad da dere begynte å sende 24 timer i døgnet. Gratulerer! sier en seer fra Sudan.

Responsen gikk opp
I løpet av april  gikk også den totale responsen fra seerne opp, og i alt 2482 arabere, de fleste muslimer, tok kontakt med kanalen.

Mange av dem kommenterer enkelte program og forteller hvordan de relaterer til sitt eget liv. Flere av seerne vil gjerne ha forbønn for vanskelige familiesituasjoner. Andre igjen er muslimer som gjerne vil ha kopi av programmene eller ta brevkurset Det nye kiv.

– Jeg er en ung muslimsk mann i Tunisia som studerer engelsk ved universitet, forteller Mustafah til ”Miracle”-kanalen. – Ved stadig å se på ”Miracle”-kanalen har jeg fått åpnet mine øyne til Jesus og kristendommen. Jeg har bestemt meg for å lete etter sannheten og vil gjerne ha bibel og brevkurset dere annonserer på kanalen.

46 personer kom til tro
Antall arabiske elever ved brevkurset som håndteres gjennom ”Miracle”-kanalens oppfølgingskontor i Stockhholm, gikk også opp i april, og i øyeblikket studerer 2147 personer kurset.

46 arabere ble også ledet til frelse gjennom oppfølgingskontoret i april.

”Miracle”-kanalen sender 24 timer i døgnet på arabisk til Nord-Afrika, Midtøsten, Europa og Den persiske gulf. Kanalen kan også sees live på www.miraclechannel.com. Og her!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter