fbpx

– Ofte et puslestykke å betale nasjonale misjonærer

– Det er ofte et puslestykke å overføre penger til nasjonale misjonærer. Selv Den Norske Bank står noen ganger fast i transaksjonene og ringer hit for hjelp, forteller Kåre Stusdal, lederen for Innfødt Evangelist avdeling i Sarons Dal.

 

Å overføre penger til alle verdens hjørner er ikke alltid en like lett oppgave. Det har lederen for Innfødt Evangelist Misjon i Sarons Dal fått erfare mange ganger. Flere ganger i året skal både store og små summer overføres til minst 42 land, de fleste av dem i Den tredje verden. Men selv vestlige land der en ville trodd det var en enkel oppgave, kan by på problemer.

Vaktsomme øyne

Vaktsomme øyne følger naturligvis også nøye med på internasjonale transaksjoner og vil forsikre seg om at penger ikke blir overført til tvilsomme foretak. Kåre forteller at de har et tett samarbeid med Den Norske Bank, som ringer rett som det er med spørsmål.

– Men, beroliger Stusdal, selv om det kan by på litt hodebry, finner vi alltid en måte å få pengene frem til de rette hendene.

I løpet av året blir det overført ca. 5 millioner kroner fra givere til de rundt 700 nasjonale misjonærene som Troens Bevis støtter.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter