Sarons Dal produsent var med på Beat for Beat

TV-produsent fra Sarons Dal hadde læredag i NRK og var med på innspillingen av Beat for Beat sist torsdag.

 

Ronny Tønnessen, som er TV-produsent i Sarons Dal, var med på innspillingen av 2 episoder av Beat for Beat i NRK torsdag i forrige uke. Tønnessen produserer til vanlig TV-serier for Miracle-kanalen som blir helt eller delvis innspilt i Sarons Dal sitt studio.

-Jeg hadde lyst til å se hvordan andre produserer som har mer penger og resurser enn det vi har. Jeg ville gjerne se hvordan de forskjellige i produksjonen samarbeidet og hvordan de organiserte oppgavene, forteller han.

Ronny Tønnessen har jobbet som redigeringstekniker flere år i Sarons Dal. Han er kjent for å være kjapp og dyktig, og har blant annet gått på redigeringskurs hos noen av de beste i faget som jobber for Avid i USA.
-Det var veldig interessant å være med på innspillingen i NRK. Jeg fikk gå akkurat dit jeg ville og var fri til å stille spørsmål. 

Imponert over forberedelsene
På dagtid var han først med på forberedelsene til opptakene av 2 program i serien som skulle skje senere på kvelden. Han forteller at det var spesielt interessant å se hvor omstendig prøvene var før selve innspillingen begynte, blant annet med detaljerte kameraprøver. Fordi det var 2 program som skulle spilles inn fikk han god anledning til å se to sider av samme sak, bokstavelig talt.

-På kvelden under det ene programmet satt jeg opp i regien og så hva som foregikk der. Under det andre programmet var jeg nede i studio og så hvordan kamerafolkene reagerte på instruksene de fikk og hvordan folk på gulvet ellers jobbet.

Allikevel en viss forskjell
Han legger ikke skjul på at han var veldig imponert over hvor dyktige de forskjellige var på sitt fagområde.

-Jeg har uten tvil fått med meg mange ideer til bygging av sett, hvordan en kan legge opp det tekniske og hvordan kamerafolkene kan jobbe. Men det er klart at det er jo allikevel en viss forskjell, i NRK var de 40 personer som jobbet på denne innspillingen, vi er som regel 6, legger han realistisk til.

Allerede først kommende uke sitter han selv i registolen i Sarons Dal da 25 nye episoder av Barnas Verden skal spilles inn.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter