Takk – dere fortalte min historie

– Dere fortalte min historie i programmet om kvinner som lider, skrive Viviane fra Egypt. I likhet med 2 536 andre seere i mai måned, ble hun så grepet av det hun så på ”Miracle”-kanalen at hun kontaktet en veileder.

 

– Tusen takk for episoden om kvinner som lider, for det er min historie, skrev Viviane fra Egypt i mai måned til ”Miracle”-kanalen. Hun forteller at hun identifiserte seg så sterkt med det hun så, at det jobber fremdeles inne i henne. Programmet hun sikter til er serien; ”Resten av historien”, som tar for seg en rekke sårbare temaer gjennom personlige historier og et panel som prater om det de har hørt.

Spanderer gratis DVD på seerne
Det er Aglow International som produserer serien i samarbeide med ”Miracle”-kanalen, og de spanderer gratis DVD’er av enkeltepisoder til seere som spør etter dem. Dette har vært veldig populært, og ifølge etterspørselen er det tydelig at serien når frem til et bredt publikum i den arabiske verden.

– Takk for DVD’en fra serien om temaet homoseksualitet, skilsmisse og kontroll av sinne og aggresjon. De har vært til stor hjelp i mitt arbeide. Kan jeg få de andre episodene også? spør Therese fra Egypt.

En kvinne fra Saudi Arabia kommenterer programmet som tar for seg kvinners egen verdi. – Dette er et veldig viktig tema, sier hun, – spesielt i dette landet som kvinnen får hele sin verdi gjennom ekteskapet. Dessverre, legger hun trist til, er det her i landet nesten umulig å iverksette de praktiske forslagene dere har.

Tror på holdningsendring
”Miracle”-kanalen har stor tro på holdningsendring over tid, og har erfart at flere seere forteller at de har forandret syn på viktige saker etter å ha fulgt med på programmene.

I mai fikk ”Miracle”-kanalen inn nesten 1000 e-poster, 329 SMS-meldinger og bortimot 600 telefoner fra de 2 536 seerne som kontaktet kanalen denne måneden.

”Miracle”-kanalen drives av Troens Bevis og sender 24 timer i døgnet til Den arabiske verden.

Se live streaming på www. Miraclechannel.com eller ved å trykke her! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter