Flott start på folkemøtene

– Jeg tror at Jesus døde på korset og at han oppstod igjen; ja, hele historien, sa proffbokser Steffen Tangstad under åpningen av sommerens folkemøter i Fredrikstad.

Norges største proff bokser, Steffen Tangstad, var blant dem som slo an tonen under sommerens første folkemøter i Fredrikstad, der Aril Edvardsen og kappellprest Bernt Christensen ønsket å nå ut til Norges ”usynlige”  kirke.

Tror på oppstandelsen
Under samtalen søndag kveld mellom Christensen og Tangstad  fortalte boksekongen fra sitt liv som proffbokser, der han etter hvert fikk en meget god venn og trener i Chicago, baptistpresten Johnny Brown,
Steffen Tangstad fortalte at han hadde bibelen med på sine mange reiser rundt omkring i verden, og berettet om hvordan den legendariske fargede bokseren, George Foreman, tok imot Jesus som frelser i garderoben, etter å ha vært utslått i en boksekamp i Puerto Rico i 1977.

”Steffen, du er jo en kristen nå?”, sa kapellpresten. Tangstad likesom nølte litt, men sa klart og tydelig:
– Jeg tror at Jesus døde på korset og at han oppstod igjen; ja, hele historien. Sist påske ble historien om Jesus på korset levende for meg på en enda mektigere måte. Han hang der lenge! Han behøvde jo ikke å ha hengt der. Likevel valgte han å gjøre det for meg, sa Tangstad, som på denne lune og fine måten tilkjennegav sin kristne tro. Og Aril Edvardsen var overbegeistret for Steffens svar, fordi det er nettopp mennesker som tilhører den usynlige kirken han ønsker å hjelpe fram til bevisstgjøring.

42 personer tok imot Jesus
Aril Edvardsen forkynte evangeliet på en meget lettfattelig og tiltalende måte begge kveldene under folkemøtene.
Her var det ingen ”kristelige klisjeer”, ”Kanaan-språk”, eller andre former for åndelig tåkelegging. Folk fikk  evangeliet presentert på en håndgripelig måte, og gitt anledning til å ta sin personlige beslutning om å følge Jesus, uten å ”måtte gå spissrotgang” fram til plattformen, bøye kne, eller rekke opp hånden, som Edvardsen uttrykte det.
I boka ”Tro og bevisstgjøring i det 21. århundre” av Aril Edvardsen, som alle fikk gratis utdelt ved ankomst til hallen, lå et trosbekjennelseskort. På dette kortet ble hver enkelt som ønsket å ta imot Jesus som frelser, anmodet om å skrive sitt navn, hvoretter kortene ble samlet inn i benkeradene ved bruk av offerkorgene.
I alt 42 personer noterte sine navn i løpet av disse to kveldene; et relativt høyt antall, norske forhold tatt i betraktning. De vil få Edvardsens bok: Kjærlighetens terapi, i posten. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter