Generøse gaver til brevskolen

De generøse gavene til brevskolen i Burundi er nok det som overrasker mest under de 4 folkemøtene som inntil nå er avholdt.

 

I løpet av de fire folkemøtene som inntil nå er avholdt i Fredrikstad, Halden og Tønsberg er det nok kollektene til brevskolen i Burundi som overrasker mest. På fire møter er det til sammen kommet inn 111.000 kroner til denne saken. Gjennomsnittelig har det vært mellom 300 – 400 personer på hvert møte.

– Det er klart at Aril Edvardsen hadde nok håpet på et litt større fremmøte av det han kaller ”den usynlige kirken”, de som sier at de tror på Gud, men som vanligvis ikke finner veien til kirker og bedehus, noe han også ymtet frempå i sin tale søndag kveld i Tønsberg, sier  pressetalsmann for Troens Bevis, Harald Mydland. Men mange av dem som kommer på møtene støtter tydeligvis helhjertet opp om både misjon og Troens Bevis. Under hele aksjonen har det vært samlet inn penger til brevskolen i Burundi. Presidenten i landet, Pierre Nkurunziza, vil gjerne bruke brevkurset ”Det nye liv” enda mer aktivt i gjenoppbyggingen av sitt krigsherjede land.

– Dette er tydelig noe folk har tro på og vil være med på å støtte, sier Harald.

Burundis president vil at brevkurset skal bli brukt i alle skoler og blant landets væpnede styrker. Presidenten, som deltok på folkemøtene i Fredrikstad i åpningshelgen, mener at hvis landet skal bli gjenreist økonomisk og materielt, må først landet gjenreises åndelig og moralsk. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter