Startskuddet går for Jesus to the Nations-festivalen

Førstkommende helg går startskuddet for ungdomsfestivalen i Sarons Dal. Nytt av året er samtalekrok, med personlig veiledning om kall og tjeneste.

Torsdag 22. juni går startskuddet til årets ”Jesus to the Nations”-festival i Sarons Dal.
Det blir stor St. Hansfest, egen samtalekrok, helsprø ettermiddag med Teen Challenge og praktisk undervisning om kristenlivet.

Samtalekrok
Nytt av i år er en egen samtalekrok. Der kan alle som har spørsmål om kall og tjeneste få praktisk veiledning av folk som har god innsikt og erfaring fra egen tjeneste. Her kommer både misjonærer, evangelister, musikere og kunstnere som er klare for en personlig prat.

– Ungdommene kan få praktiske råd fra andre som er i tjenesten. Det er altså ikke sjelesorg, sier festivalsjef Helge Flatøy. Flatøy forteller at han ble ganske sjokkert over det store behovet på dette området da han selv ble spurt om å sitte som veileder under en  større misjonsfestival i Europa.

– Jeg snakket med flere som faktisk hadde tatt utdannelse fordi de følte de hadde et kall. Rådet mange hadde fått var bare å be, uten noe form for praktisk veiledning. Det blir for tynt, mener han.

Helstekte lam på St. Hansfest
Fredag kveld blir det fyrt opp for stor St. Hansfest, med grilling av 2 hele lam og 2 griser. Det blir også en ”Unplugged” konsert ved siden av svømmebassenget som holder åpent hele kvelden. – Kjempeopplegg! poengterer festivalsjefen.

Gøy med Team Challenge
Lørdag ettermiddag er det mye gøy med helsprø aktiviteter og halsbrekkende oppdrag. Tidligere har det vært spaghettibryting, madrassfotball, klatretårn og bilmotorrusing. Nye utfordringer er klekket ut til årets festival!

St. Hans feiring: kr. 100,-. Grillmat er ikke inkludert i denne prisen.

 

 

 

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter