”Himmelsk inngrep” for nødhjelpssenter

For 200 immigrantfamilier i Tev Aviv er hjelpen de får fra den messianske menigheten en gave fra himmelen. Nå tror menigheten det var et himmelsk inngrep som sikret dem nye lokaler.

 

Over 200 vanskeligstilte immigrantfamilier i Tel Aviv får hver måned støtte og hjelp fra Agape Distribusjonssenter. Senteret er en del av menigheten Adonai Roi, hvor Avi Mizrachi er pastor og en av 5 nasjonale misjonærer i menigheten som får månedlig støtte fra Troens Bevis.

Nylig utløp leiekontrakten for lokalene til nødhjelpssenteret uten at de fikk fornyet avtalen. Ønsket fra menigheten var da å kjøpe en mer sentralt beliggende leilighet der menighetens Dugit-senter holder til. Dugit er evangeliseringsbasen for menigheten med kultur-kafé, ungdomsarbeide og rådgivningssenter.

Gav høyere bud
Lokalene hadde stått ledige i lang tid, men plutselig kom en forretningsmann og bød over menighetens bud.

– Noen rom hadde stått ledige i flere måneder og nå som vi trengte å flytte begynte vi å forhandle om denne plassen. Men en foretningsmann bød over våre bud. Det hadde vært ledig plass der lenge, men som et angrep fra fienden skulle dette budet komme nå som vi var interesserte, forteller Avi.

– De ansatte ba og bare noen timer etter at vi hadde bedt ble vi oppringt fra megleren og fortalt at selv om budet fra fortetningsmannen var bedre enn vårt, ville eieren gi de ledige lokalene til oss. Avi er ikke i tvil om at dette var et himmelsk inngrep.

– Gud bryr seg om de som er i nød og har gjort et mirakel for de fattige i Tel Aviv. Nå kan vi fortsette å gi mat og klær gjennom Agape Distribusjonssenter som nå ligger i samme bygg som Dugit-senteret.

Visjonen deres er å være Guds utstrakte hender til fattige, nye immigranter og uteliggerne i Tel Aviv. De hjelper med det mest nødvendige av mat, klær og andre ting som mangler. For tiden får over 200 familier hjelp fra senteret hver måned.

Troens Bevis støtter hver måned over 700 nasjonale misjonærer. Ønsker du å være med å gi en gave til denne virksomheten klikk på link under.

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter