Utfordret 100 venner til å bli partnere

Magne Løvland fra Flekkefjord utfordret nær 100 venner til å bli partnere i satelittevangeliseringen.

I november 2004 fikk Magne L. Løvland (67) bladet ”Høsten i Flammer” fra Sarons Dal i posten. Han satte seg ned og ble svært grepet av det han leste. Det handlet i sin helhet om satellittevangelisering i de muslimske områdene i Nord-Afrika og Midtøsten.

– I bladet stod det dessuten en del om ”Miracle-familien” som stadig vokser. Det ble fortalt at nesten 2000 arabere hadde tatt kontakt i løpet av to måneder i etterkant av TV-programmene som går ut på satellitten. Disse dekker jo nå hele Europa, Nord-Afrika, Midtøsten og langt østover til Kinas og Indias grenser, legger han til.

Sprek pensjonist
Magne Løvland er tidligere verksmester og nå en aktiv pensjonist med blant annet vedhogst som hobby. Han har også i alle år vært et trofast medlem av Metodistkirken i Flekkefjord. Siden satellittevangeliseringen i Sarons Dal begynte har han vært svært begeistret over denne muligheten til å nå mennesker med evangeliet i sine egne hjem.

– Det fins jo mange behov og prosjekter vi kan gi våre penger til, men for min del har jeg fått stor tro på evangelisering ved hjelp av satellitt som har slik stor rekkevidde. Jeg tror satellittevangeliseringen ut fra Sarons Dal med sin enorme rekkevidde og effekt er et guddommelig inspirert redskap, poengterer han.

Utfordret 100 til å gi 100 kroner
– Mens jeg leste kom det for meg at kanskje jeg også kunne bidra til å få flere partnere i dette viktige arbeidet. Tanken kom om å formulere noen ord, sende et brev til venner og familien med utfordring om å gi minst kr. 100.- hver måned på avtalegiro til satellittevangeliseringen ut fra Sarons Dal.

Han kjørte ned til Sarons Dal som bare ligger et par mil fra Gyland. Der fikk han tak på brosjyrer med svarkupong for gaver ved bruk av avtalegiro. Deretter skrev han en oppfordring som ble sendt til venner og familien, nær 100 stk.!

– Artikkelen i Høsten i Flammer var puffet jeg trengte for å gjøre noe konkret i forhold til partnerverving. Jeg hadde faktisk tenkt muligheten tidligere, men ikke satt tankene ut i livet, sier den spreke gårdsgutten og misjonspartneren fra Gyland ved Flekkefjord.

Siden 2004 har responsen på Miracle kanalen nær doblet. Nå kontakter bortimot 2500 personer kanalen hver måned med spørsmål om Jesus og tro. Har du lyst til å være med å verve venner og familie for kanalen, kan du få vervemateriell ved å ringe 38 35 75 00. Du kan også gi en enkeltgave til satellittkanalen ved å klikke her!

Du som ikke er partner i Troens Bevis Verdens Evangelisering: Kontakt Sarons Dal i dag, og bli med i partnerklubben Club 10 000, som gjør at stadig nye mennesker nås med evangeliet via ”muslimsatellitten”.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter