500 ungdommer på JTN-misjonsfestivalen

– E-poster fra fornøyde festivaldeltagere har kommet i fleng, forteller Helge Flatøy. Over 500 ungdommer besøkte JTN sist helg.

I overkant av 500 ungdommer besøkte ”Jesus to the Nations”-festivalen i Sarons Dal forrige helg. – Vi hadde håpet på et sted mellom 400-500, forteller den opplagte festivallederen. – De store innrykkene kom på kveldene, men vi er svært fornøyd med dette, spesielt etter nedturen vi hadde i fjor.

Da ble JTN lagt rett i forkant av det store sommerstevnet og flere av arrangementene gikk om hverandre, noe som ikke fungerte like bra for ungdommene.

– Så i år har det nesten vært som å starte helt på nytt igjen, selv om festivalen har vært innarbeidet i flere år, legger han til.

Kallsbevisst ungdom
Nytt av i år var også en samtalekro der kallsbevisst ungdom kunne få konkrete råd om tjeneste og virke.

– Vi fikk 9-10 fine samtaler i løpet av helgen. Det er klart dette trenger også tid til å innarbeides, men vi føler det ble et fint tilbud for dem som benyttet seg av det, sier Helge.

Flere kom til tro
Til sammen tok et titalls ungdommer også imot Jesus i løpet av festivalen. Møtene har et sterkt misjonspreg og flere av ungdommene hadde tatt med seg ufrelste venner på både seminarer og kveldsmøter.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger og allerede flere e-poster fra fornøyde festivaldeltagere, rapporterte Flatøy, to dager etter festivalens slutt.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter