Alle fortviler over situasjonen

Troens Bevis får nå rapporter også fra messianske jøder i Israel om militæraksjonene og hvordan det påvirker befolkningen. Alle fortviler og ber om forbønn.

– Det er med stor tristhet at vi har sett på utviklingen av de siste ukers hendelser. Israel er nå engasjert i militære aksjoner på to fronter  –  Gaza og Libanon. Barna nord i Israel oppholder seg i bomberom, mens Hizbollah-raketter regner ned i hele området. Og folk i sør Beirut blir nå oppfordret til å forlate husene sine. Soldater og sivile på begge sider er blitt drept. Uskyldige liv er tatt og fredfulle familier lever nå i frykt og lider under mangel på det grunnleggende, skriver Avi Mizrachi i en e-post til Troens Bevis torsdag ettermiddag.

Han er en av Troens Bevis sine nasjonale misjonærer i Israel og er pastor for den messianske menigheten Adonai Roi i Tel Aviv der de også driver et stort humanitært arbeide.

– Som en forsamling har vi 10 ungdommer som er ute i militærtjeneste. Noen av disse er sendt til Gaza og Libanon.

Vær så snill og be for sikkerheten deres og familiene som venter på dem hjemme. Vi vet ikke hvordan dette vil utvikle seg, men vi roper til Gud at han må hjelpe oss i vår fortvilelse. Vi ber at dere står med oss og går i forbønn for Israel og de andre landene som er involverte, at Gud vil etablere sin plan og frelse sitt folk, anmoder Avi Mizhrachi.

– Vi ber spesielt om forbønn for vår datter, Deborah, som er innkalt og skal begynne sin 2. årige militærtjeneste i Israel nå på mandag, 16. juli, legger den bekymrede faren til. Avi Mizhrazis datter må, som alle andre kvinner i Israel, avtjene militærtjenesten på lik linje med landets menn.

Det er også kommet inn rapporter fra en av Troens Bevis sine misjonærer i Gaza, baptispastoren Hanna Massad. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter