Flott åpningsmøte på Sommerstevnet

Det ble en pang start med strålende sommervær og humørfylt campingfolk da Bjørn Bergmann ønsket velkommen til det 42. sommerstevnet i Sarons Dal lørdag kveld.

Unge barnefamilier var sterkt representert blant stevnedeltagerne på åpningsmøtet lørdag kveld.  Med strålende sommervær og temperaturer opp mot 30 grader var det godt humør i salen da Bjørn Bergmann, tradisjonen tro, ønsket velkommen til årets stevne.  10 innholdsrike dager står nå for tur med kjente norske predikanter inne i hallen, og store barne- og ungdomsopplegg rundt på området i Sarons Dal.

Den ukjente kirken
I åpningstalen videreførte Aril Edvardsen budskapet fra  folkemøtene han holdt i juni i 4 av Norges byer.  Han delte sin visjon om en kommende vekkelse over hele Norge blant dem som i dag tror på Gud og ber, men ikke går på møter.

-Ifølge statistikker tror 70% av Norges befolking på Gud, mens kun 5 % går regelmessig på møter, forklarte han

”Den ukjente folkekirken og den nye reformasjonen”, som talen het, er et brennaktuelt budskap for de kristne i Norges land i dag.  Talen fokuserte spesielt på hvor denne ukjente folkekirken er å finne og hva som skal til blant de kristne for at denne reformasjonen skal skje.

Talen kan bestilles på DVD og CD på webshopen etter stevne. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter