Fikk to sjekker på 50 000 i Gullbryllupsgave

Aril og Kari Edvardsen fikk to sjekker på 50,000 kroner hver fra menighetene til Gunnar Jeppestøl og Åge Åleskjær. Nå sender de to stafettpinnen videre til andre menigheter.

Det var på møte søndag kveld under feiringen av Aril og Kari Edvardsens gullbryllupsdag at Gunnar Jeppestøl og Åge Åleskjær overrakte hver sin sjekk til paret på 50,000 kroner hver.

Den største kollekten noensinne
-Til sammen kom det inn 317,000 kroner på dette møte i gaver og trosløfter som skal brukes på de store aksjonen som nå ligger rett foran oss, forteller Sten Sørensen som sitter i styret til Troens Bevis Verdens Evangelisering. Han legger til at dette er historiens største kollekt noensinne i Sarons Dal.

Ønsker ikke personlige gaver
Aril og Kari har i lang tid sagt at de ikke ønsker personlige gaver til seg selv, men at de som vil kan gi en gave til sommerens store kampanjer i Tanzania og Burundi.

Nå sender de to pastorene fra Filadelfia i Vennesla og Oslo Kristne Senter stafettpinnen videre til andre menigheter i håp om at de følger deres eksempel og velsigner arbeidet Aril og Kari står i med en ekstra gave i anledning parets store år. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter