Arabere ser på ”Miracle”-kanalen i Kina

Ved hjelp av live streaming ser arabere nå på ”Miracle”-kanalen i Kina, Australia, USA, og Brasil.

 

Etter at Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal Miracle Channel ble lagt ut som live streaming, slik at alle som har tilgang til Internett kan se kanalen live, er det kommet respons fra en rekke land som er utenfor rekkevidden av satellittkanalens sendeområde.

Ifølge Barty Shokralla, leder for kanalen, er det kommet tilbakemeldinger fra Kina, Brasil, Puerto Rico, USA og Australia.

Seer i Kina
Det ble også gjort en spørreundersøkelse på nettsiden om det fremdeles var interesse for å se kanalen live.

Da kom det øyeblikkelig svar fra en araber i Kina som sa: – Vær så snill å fortsett med dette tilbudet. Det er min eneste anledning til å se på kristne program.

Tryggere måte å se på
Barty Shokralla forteller at på websiden til kanalen er det også lagt ut program etter forespørsel. Det betyr at en rekke av programmene kan lastes ned når seerne måtte ønske det, og se dem en for en.

Barty tror at en av grunnene til at dette tilbudet har blitt populært, er at mange i arabiske familier ikke nødvendigvis ønsker at de andre i familien skal vite at de ser på en kristen kanal. Dermed er det tryggere å sitte på sitt eget rom på natta og se på sin egen computer, enn å se på kanalen  på TV i felles oppholdsrom.

Hver måned blir ”Miracle”-kanalen kontaktet av over 2000 arabere, de fleste muslimer. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter