Sterkt brev fra nettleser

– Måtte bare lese noe som ikke vekker hat inni meg, skrev nettsideleser i et brev etter konflikten rundt Muhammed-tegningene som herjet i store deler av verden.

En leser som gikk inn på nettsiden vår skrev følgende brev til Troens Bevis:

– Jeg var bare nødt til å gå inn på deres nettsider for å få et annet syn på Muhammed-konflikten. Jeg måtte bare lese noe som ikke vekket hat inne i meg. Jeg syntes dette er skummelt. Denne konflikten har vekket sinne og hatfølelse hos meg. Jeg har prøvd å stille den og har til en viss grad greid det, men jeg kjenner den er der. Jeg kjenner at jeg lar med provosere, noe som vi kristne ikke skal tillate oss å gjøre.

– Derfor var det en lettelse å lese Aril Edvardsens syn på saken og for en gangs skyld lese noe som hadde litt mer substans av visdom og klokskap. Jeg ønsker å elske mine muslimske brødre og søstre, men jeg kjenner at de siste ukers hendelser har gjort noe med mitt forhold til folk fra Midtøsten. Jeg har tatt meg selv i å se mer kritisk på innvandrere og tenke negativt om dem. Jeg bare ber Gud om at dette er noe som skal forsvinne og at hat ikke skal få fotfeste i meg.

– Fortsett å spre kjærlighetens budskap, for kjærligheten er sterkere enn hat. Jeg bare håper og ber om at alle kristne nå i denne vanskelige tiden ikke lar hat-tanker få snike seg inn, men at de stenger hat ute og fortsatt har samme kjærlighet til mennesker som før.

Også trykket i Troens Bevis bladet for juli/august  2006. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter