Sterke barnehelbredelser ved Kilimanjaro

Flere tusen afrikanere samlet seg under Kilimanjaro-fjellet da Aril Edvardsen forkynte evangeliet i Tanzania i august. 10 000 personer kom til tro og flere opplevde sterke helbredelser.

Gullbryllupsgaven fra partnere til Aril og Kari Edvardsens finansierte mesteparten av sommerens to vennskapskorstog i Tanzania og Burundi. I tillegg ble det også holdt to predikantseminar for bortimot 3 000 predikanter. I løpet av kampanjeuken i Arusha i Tanzania, som ligger like under Kilimanjaros snødekte fjell, fylte byens innbyggere etter hvert opp den store sportsarenaen i byen. Sheik Amvi Abeids stadium i Arusha blir vanligvis aldri brukt til religiøse møter, men myndighetene gjorde et unntak for Troens Bevis.

Sterke barnehelbredelse
I etterkant er det kommet rapporter om at om lag 10 000 mennesker kom til tro. Hver kveld var det også bønn for syke. Det var bl.a. 5 barn som virkelig ble rørt av Guds kraft. En gutt som var født med en helt stiv arm kom med sin bestefar og viste at Jesus hadde helbredet ham. (bilde 33)

En lam gutt på ca. 5 år som aldri hadde stått eller gått, gikk sammen med sin mor på plattformen og demonstrerte Guds under. 34 og 35

3 år gamle Henry hadde heller aldri stått eller gått, men på plattformen gikk han sammen med sin mor for å vise at han var helbredet av Jesu kraft. 36 og 37

En mor viste også frem en baby som var født med stiv nakke og som nå kunne bevege hodet fritt. (46)
Aril Edvardsen har tidligere holdt 9 kampanjer i Tanzania, der han også har støttet og utrustet nasjonale kristne ledere siden 1977. Med kampanjen i august 2006 setter Aril Edvardsen punktum for sitt mangeårige misjonsengasjement i dette landet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter