fbpx

Superkoden og den globale mediarevolusjonen

Vår tids www gir fantastiske muligheter, men også muligheten til global kontroll av hvert menneske i hendene på en diktator, skriver Aril Edvardsen.

Troens Bevis sin nettside gir deg anledning til å laste ned hele Aril Edvardsens artikkel om superkoden www – (les:666) og den globale mediarevolusjonens muligheter i henhold til Bibelens profetier.

Her er noen smakebiter fra artikkelen:
”Vår tids www – World Wide Web (verdensnettet) gir fantastiske muligheter i godhetens og menneskehetens tjeneste i vår nåværende tid. Men i hendene på en diktator á la Adolf Hitler eller Bibelens Antikrist kan www bli anvendt til GLOBAL KONTROLL med hvert menneske, slik Bibelen forteller skal skje med Dyrets merke 666.”

”Wikipedia-leksikonet slår da også fast at 6-6-6 er www (de hebraiske waw-waw-waw), fordi de hebraiske bokstavene har tallverdier.”

”For å være en del av det verdenssamfunnet som vi nå er på full fart inn i, må også vi nå ha et tall som er knyttet opp til vårt navn og adresse. Dersom vi ikke har tallets nummer, som er tallet for vårt navn og adresse, får ingen adgang til det globale visuelle verdensnettet, som vår mobiltelefon, datamaskin, TV-apparat, bankkonto, kredittkort osv. blir forbundet til.”

BESTILL ET GRATIS TROENS BEVIS ABONNEMENT NÅ
– og be spesielt om september nummer med hele artikkelen om superkoden.

RING (+47) 38 35 75 00 eller trykk her!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter