fbpx

Misjonsskoleelever til Israel

Allerede neste uke reiser det nye misjonskullet til Israel, Jordan og Betlehem.

Misjonsskoleåret i Sarons Dal starter med et skikkelig kick-off der 17 elever og lærere reiser på skoletur til bibelsk landskap. I løpet av 10 dager skal de besøke Israel, Jordan og Betlehem.

– Her får elevene møte hele verden i miniatyr. Folkeslag lever side om side og vi vil treffe både jøder, palestinere og Jesustroende fra alle leire. Elevene får et møte med ulike religioner, de ser konfliktområdet på nært hold og vil få en grunnleggende forståelse av konflikten i dette området. I tillegg er det også en trivelig måte for elever og lærere å bli kjent på gjennom felles opplevelser, sier rektoren på misjonsskolen, Svein Trælandshei.

I løpet av turen vil elevene også få hilse på flere av Troens Bevis sine messianske og palestinske misjonærer og se arbeidet deres på nært hold. De vil blant annet få se hvordan Jesustroende klarer å bryte sirkelen av hat og hevn på tross av urett og lidelser.

Trælandshei legger til at turen vil også levendegjøre undervisningen hele skoleåret, og mener det har vært en god ide å flytte turen til begynnelsen av skoleåret i stedet for å ta den på slutten.

Han forsikrer også at turen, som skjer i samarbeid med Fokus Reiser, bare går til trygge områder.

– Dette er ikke en tur der vi tar elevene med inn i konfliktområdene. Vi har full tillit til Fokus Reiser som har forsikret oss om at det er helt fredelig i de områdene vi skal besøke.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter