fbpx

Journalist i Irak kom til tro etter å ha sett på ”Miracle”-kanalen

– Det har skjedd et mirakel i mitt liv, forteller en journalist ifra Irak som kontaktet ”Miracle”-kanalen i september.

 

En irakisk journalist sammen med Sarah fra Palestina,  Nabil fra Kuwait og Bouzenita fra Algeria er blant dem som så satellittsendingene fra Sarons Dal i september og vil vite mer om Jesus.

– Jeg har tatt imot Jesus, og mirakelet er at alt i mitt indre er forandret, og det kan sees på mitt ytre, forteller Emad, en journalist fra Irak. – Blant annet har jeg sluttet å besøke en del dårlige Internettsider. ”Miracle”-kanalen var som Guds røst og Guds hånd til forandring. Gud har velsignet meg etter at jeg tok imot Jesus, og jeg har fått en ny jobb der jeg skriver for både aviser og TV.

Den 24-timers satellittkanalen fra Troens Bevis blir sett av arabere over hele Europa, Midtøsten og Nord-Afrika. Bare i september var det 2 390 personer fra mer enn 36 land som ringte, sendte SMS, en e-post eller brukte MSN for å ta kontakt med oppfølgingskontoret til kanalen.

Flere er muslimer som har kommet til tro på Jesus men lurer på hvordan de skal forholde seg til sin muslimske familie, slik som Nabil i Kuwait;

– Etter å ha tatt imot Jesus i mitt liv vet jeg at det er alvorlig å ikke tro på ham. Hvordan skal jeg forholde meg til familien når de nå faster under Ramadan?

Morad i Algeria søker etter sannheten og  lider av alvorlige troskvaler;

– Min tvil (på min religion) øker for hver dag som går og jeg leter etter sannheten. Ofte begynner jeg å gråte, og jeg er redd for at den veien jeg har gått så lenge er en løgn. Hjelp meg!

Sara i Palestina er ny i sitt forhold til Jesus og stadig i kontakt med personer på oppfølgingskontoret i Stockholm med spørsmål.

– Jeg vil takke dere så mye for at dere svarer meg. Jeg har sendt brev til mange kristne kontor uten å ha fått svar. Jeg har nylig møtt Jesus og tror på ham, men jeg vil at noen skal hjelpe meg med å lære mer om ham. Jeg er veldig lykkelig med ham (Jesus) og takker for den hjelp som jeg alltid får fra dere.

Bouzenita i Algeria har fått noe nytt å tenke på etter at han stilte satellittsøkeren sin mot Hotbird;

– Jeg fikk kjennskap til dere etter at jeg stilte sattelittmotageren mot Hotbird. Nå kan jeg ikke få nok av ”Miracle”-kanalen. Jeg ser på skjermen at jeg kan kontakte dere for mer informasjon. Hvordan kan jeg få kopi av den herlige boken slik at jeg kan lære å kjenne Jesus Kristus?

I tillegg til å svare på spørsmål av personlig art kan ”Miracle”-kanalen sørge for at de seerne som spør får en personlig bibel og brevkurset ”Det nye liv”. I utgangen av september hadde kontoret 2 852 arabiske elever på kurset.

”Miracle”-kanalen blir kun drevet av frivillige gaver. Ønsker du å hjelpe kanalen med å spre kunnskap om Jesus og de bibelske verdiene i Den arabiske verden kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter