Årets første juleinnspurt gav 46 000 kroner til nødhjelp

Julemarked og grøtspising med Kjell Elvis-konsert som trekkplaster fikk inn 46.000 kroner til Troens Bevis sine nødhjelpsprosjekter.

Både barn i Afrika og fattige i Sentral Asia får nyte godt av Kvinesdals første juleinnspurt med julehandel, grøtspising, auksjon og utlodding i Sarons Dal-hallen sist lørdag.

Julemarkedet, som ble holdt 18.november, samlet inn 46.000 kroner til Troens Bevis sine tre nødhjelpsgrener; Karis Misjon, Stiftelsen-Dina og Europe Aid.

Det var over fem hundre kvindøler og andre fra distriktet som lørdag fant veien opp til julebutikken i Sarons Dal-hallen. Markedssjef Jan Egil Omdal forteller at i forkant hadde Troens Bevis fått julevarer for bortimot 150.000 kroner som ble solgt til 50-80 prosent av utsalgspris.

I julebutikken forsvant varene kjapt ut av hyllene mens det ble spist risgrøt, vafler og kremfyllte boller i kafeen. I det tilsvarende menighetslokalet holdt Kjell Elvis en humørfylt konsert der han spesielt gjorde stas på barna ved å vise sine «Elvis» sprell og danse på stolryggen.

I forkant av konserten ble det holdt en auksjon der blant annet sykler, espressomaskiner og golfsett gikk til høyeste bud.

Omdal sier at det er flere varer igjen, og håper på ett nytt julemarked i Sarons Dal 9. desember. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter