Kringkaster bønn for Irak

Neste uke begynner Troens Bevis sin satellittkanal å kringkaste en 1 minutts bønn for Irak.

 

Bønnen for Irak er den første i en serie på fire for land eller områder i nedslagsfeltet til «Miracle» kanalen som opplever krig eller store problemer. De andre som etter hvert også kommer på lufta er bønn for Egypt, Syria og Midtøsten.

Litt nysgjerrig på hvordan en bønn på TV ser ut, tok undertegnede en tur inn til redigeringstekniker, Kenneth Tolås, på TV-avdelingen i Troens Bevis.

Han kunne vise frem en nydelig liten komposisjon av sort/hvitt bilder fra Irak med pianomusikk. En arabisk stemme sier etter hvert en kort bønn, og på skjermen oppfordres seerne til å være med å be for dette landet.

Klikk her for å se bønnen.

Leder for kanalen, Barty Shokralla, forklarer at hovedtanken bak bønnene er å vise at menneskene i disse områdene ikke er glemt og at folk ser dem og ber for dem. Det er også en ekstra påminnelse for kristne til å være med å be for fred.

Din bønn kan nå komme på lufta

Nå kan du også skrive en bønn for Irak og sende den til oss på e-post. En serie bønner vil bli valgt ut og sendt på lufta slik som videoklippet du ser ovenfor. Bønnen skal ikke være lengre enn 2-3 linjer, eller ca. 40 sekunder. Den vil bli oversatt til arabisk, og etternavnet til innsenderen vil også bli nevnt når bønnen leses opp. Slik kan du være med å fortelle det irakiske folk at du bryr deg om dem.

Du kan sende bønnen din til [email protected] og sett som emne: «Bønn for Irak».

Miracle Channel, som er Troens Bevis sin 24 timers satellitt kanal til den arabiske verden, kan sees av over hundre millioner arabere i Midt-østen, Nord-Afrika og Europa. Vil du være med å støtte kanalen med en gave, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter