Flere tusen har søkt frelse og mange helbredelser i Kongo

”20 000 på siste møte, flere tusen har søkt frelse og mange tøffe helbredelser” – heter det i en tekstmelding fra det norske teamet i Uvira søndag kveld.

«I kveld hadde vi godt 20 000 på konserten. Megabra. Flere tøffe helbredelser, mange tusen har søkt frelse», het det søndag kveld i en tekstmelding fra misjonsskolelærer i Sarons Dal, Helge Flatøy. Da ble den siste av 3 konserter med Rune Edvardsen og bandet hans holdt i Uvira i Kongo.

Mandag morgen forteller Flatøy at alt er rolig i Uvira og det virker ikke som om det hersker stor frykt for krig i byen. Sist mandag måtte Troens Bevis-teamet på 12 nordmenn og 70 barnehjemsbarn snu da de ble stoppet av truende soldater i Masisi-distriktet lengre nord i Kongo.

Uvira en strategisk beliggende by rett over grensen fra Burundi. I hele området er det flere store flyktningeleierer der FN driver et utstrakt nødhjelpsarbeide. Rune Edvardsen, som er daglig leder i Troens Bevis Verdens Evangelisering, og sønn til Aril Edvardsen, har i flere år holdt konsertkampanjer i Afrika og India.

Under konsertene blir evangeliet om frelse forkynt, og det er også fellesbønn for syke. Alle kampanjene blir holdt i nært samarbeide med etablerte menigheter, og de som kommer til tro blir fulgt opp med både brevkurs og invitasjon til en menighet.

Rune Edvardsens oktober-kampanje i India resulterte i 20 (!) nye menigheter som skal ta hånd om alle de som søkte frelse på konsertene hans.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter