Enorm pågang fra muslimer

Oktober var en ny rekordmåned, der i alt 2 871 arabere, de fleste muslimer, kontaktet Troens Bevis sin satellittkanal med spørsmål om Jesus, Islam og Bibelen.

 

Det er uten tvil en sterkt økende interesse for Jesus og kristendommen i den arabiske verden. I oktober hadde «Miracle»-kanalen en ny rekordmåned der nesten 3 000 arabere kontakter kanalen etter å ha sett på ett eller flere program.

– Denne måneden har jeg fått kontakt med 2 871 personer som søker Jesus gjennom veldig lange samtaler, der vi leser Bibelen sammen og ber. Vi diskuterer i kjærlighet Koranen og Bibelen og Islam i flere timer, forteller lederen for oppfølgingskontoret i Stockholm.

– Det finnes mye å fortelle om det skjer i den muslimske verden, fortsetter han.

– Mange er påvirket av det de ser, og tar imot Jesus. Og mange forteller at de må se på «Miracle»-kanalen hver dag. Jeg merker at gjennom samtaler og brev får jeg et spesielt forhold til dem som kontakter oss. Og de ringer heller ikke bare på de tidene vi har satt opp på skjermen, men hele døgnet, poengterer han.

Ifølge samtalene er det tydelig at mange muslimer har søkt etter Jesus i lengre tid, men har ikke hatt mulighet til å komme i kontakt med kristne, slik som denne mannen som skrev til kanalen i oktober:

– Jeg er muslim. Jeg har lenge trodd på Jesus, men mange kirker i landet mitt har støtt meg bort. Nå tror jeg at Kristus bare er for de kristne. Mitt spørsmål er; aksepterer Jesus meg uten dåp? Er det mulig å leve som en kristen bare i hjertet uten å snakke om det? Vær så snill å hjelp meg.

Men tross vanskeligheter utrykker mange en dyp takknemlighet over å ha funnet troen på Kristus, slik som denne mannen i Algeria:

«Hei til alle dere på «Miracle»-kanalen. Jeg tok imot Jesus for 1 år siden, og jeg ser alltid på programmene deres. Dere har virkelig åpnet øynene for oss for veien som leder til sannheten og lyset, som har vært gjemt for oss så lenge. Nå er jeg overbevist om at Kristus er den eneste veien som leder til det evige livet. Takk – og Gud velsigne dere!

Hele driften av «Miracle»-kanalen blir dekket av frivillige gaver.

Troens Bevis må nå bygge ut studio- fasilitetene og oppgradere en del utstyr for å møte det store behovet for nye program.. Vil du gi en gave til » Miracle»- kanalen, kan du klikke her.
Alle gaver over 500,- kan trekkes fra på skatten om du registrerer deg som giver.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter