Spennende misjonseventyr i bokform for barn og voksne

I en misjonstriologi får du være med den indonesiske misjonæren og eventyreren Barah på hans oppdrag på Java, Ny Guinea og Borneo.

Bøkene handler om den innfødte misjonæren Barahs spennende opplevelser og mirakler blant fanatiske muslimer på Java, de krigerske dajakstammene i Borneos indre, og hoderjegerstamme på Ny-Guinea.

Misjonstriologien for barn, skrevet av Aril Edvardsen, er basert på ekte misjonshistorie fra hans kampanjer i Indonesia, og det spenningsfylte arbeidet til de mange innføde misjonærene Troens Bevis har underholdt gjennom årenes løp.

Bakgrunnen for historien om Barah er Aril Edvardsens store kampanjer og predikantseminar på 5 av Indonesias største øyer i 1971 og 1972, og rapporter til de innfødte misjonærene som deretter ble utsendt med underhold fra Troens Bevis, og klarte, tross stor motstand, å plante hundrevis av menigheter på disse øygruppene.

Bøkene om Barah er spennende romaner, men alle hendelsene har virkelig skjedd, og er samlet i denne skikkelsen.

Serien, enkeltvis eller samlet, er en flott julegave for dem som vil plante et misjonsfrø eller selv blir inspirert gjennom nære møter med mennesker som har fått livet snudd opp ned av evangeliet.

Bøkene er illustrert med fotografier som dokumenterer de faktiske hendelsene romanene er basert på.

Siste bestillingsdato for å sikre levering innen jul er 12. desember.

Enkeltvis koster bøkene kr. 149,-. Kjøper du alle tre på får du dem for kr. 399,-

Hele serien kan bestilles over webshopen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter