Ny markedssjef i Troens Bevis

Etter å ha hatt ansvaret for 120 ansatte og et budsjett på 180 millioner kroner som distriktssjef i Europris, har Jan Egil Omdal begynt som markedssjef i Troens Bevis.

I november begynte den tidligere distriktssjefen i Europriskjeden, Jan Egil Omdal, som markedssjef i Troens Bevis.

Han har også 12 år bak seg som ungdomspastor i Kirken i Dalen, 7 år som pastor for Kvinesdal Kristne Senter, ett år på Troens Bevis Bibelskole i 1977 og ett år på Livets Ord bibelskole i 1991. De siste 2 årene har han fulgt Aril Edvardsen på hans folkemøter i Norge og på Solidaritetsfestivalene som samlet inn 150 000 kroner til nødhjelp til Abkhazia.

Jan Egil Omdal tror at hans allsidige erfaring vil komme godt med når han nå skal markedsføre prosjekter for menigheter, partnere og bedrifter.

– Men jeg vil også bruke tid på å pleie de partnerne vi har med å sørge for at de får et eierforhold til det de gir til, poengterer han.

Vil gi videre hele prosjekter
Omdal har funnet ut at i løpet av de siste 15 årene har nærmere 200 forksjellige menigheter i Norge støttet Troens Bevis gjennom enkelt gaver eller som fast partner i perioder.

Han føler at Troens Bevis har et så flott opparbeidet arbeide at det skulle være mulig å engasjere langt flere menigheter i misjonsprosjektene.

– Jeg vil gjerne videreformidle hele prosjekter over til menighetene. Som eksempel kan det være ansvaret for ett av brevskolekontorene, eller et helt lands innfødte misjonærer. Vi skal selvsagt være med å kvalitetsikre og gjerne fortsatt være mellomledd, men vi er også åpne for menigheter som ønsker å gjøre hele prosjektet til sitt eget, forteller han. Dette gjør at Troens Bevis kan bli frigjort til å gå videre til ny prosjekt.

Skal finne sponsor til arabisk ungdomsprogram
En av de første oppgavene markedssjefen tar fatt på er å få inn sponsorer til en ungdomserie som skal lages denne våren til Troens Bevis sin satellitt kanal, Miracle Channel. Serien blir laget for arabisk ungdom i Midtøsten, Nord-Afrika og Europa. Med et spennende panel tar den opp aktuelle temaer og spørsmål som muslimsk ungdom i den arabiske verden møter.

I tillegg vil Jan Egil Omdal også arbeide med å få støtte til Troens Bevis sine nødhjelpsprosjekter gjennom Karis Misjon, Stiftelsen Dina og Europe Aid.

Han har allerede rukket å arrangere et julemarket der inntekten går til Troens Bevis sine barnehjemsbarn i Kongo. En ambulanse med diverse utstyr til Abkhazia står også klar til å bli hentet i Sarons Dal hallen.

– Min største spennende utfordring blir å markedsføre det NRK-journalisten Erling Borgen kalte ”Norges best bevarte hemmelighet”, sier Jan Egil Omdal og legger til at han er helt overveldet over hvor stor tillit og integritet Aril Edvardsen og Troens Bevis har blant personer og bedrifter som kjenner til virksomheten.

Troens Bevis Verdens Evangelisering har i over 40 år hatt som visjon å nå ”verdens unådde” med evangeliet. I dag drives det misjonsvirksomhet i 200 land, over 770 innfødte misjonærer mottar støtte hver måned, ved årskiftet 2005/2006 var det 900 000 aktive elever på brevskolen, og den arabiske satellittkanalen sender evangeliske program til over 300 millioner arabere 24 timer i døgnet. Responsen på disse programmene gav over 28 000 henvendelser der 8 000 kom fra Saudi Arabia. I tillegg holdes det hvert år store korstog i Afrika og India samt et utstrakt nødhjelpsarbeide.

Ønsker du å engasjere deg selv eller din menighet i dette arbeidet, kan du sende en mail til [email protected]. Du kan også gi en enkelt gave til arbeidet ved å klikke her.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter