Julehandel for 93 000 kroner går rett til nødhjelp

Barn i Afrika og nødlidende i Sentral-Asia får nyte godt av presanglasset som kommer til å ligge under flere juletrær på julaften. Årets 2 julemarkeder i Sarons Dal-hallen fikk inn 93 000 kroner til nødhjelp.

I forkant hadde Troens Bevis fått gratis julevarer for bortimot 150 000 kroner som ble solgt for 50-80 prosent av utsalgspris. Begge julemarkedene var bemannet av frivillige, deriblant flere Troens Bevis ansatte. Sølvi Edvardsen og Liv Ellen Omdal, som for øvrig ikke er ansatt av Troens Bevis, har tatt nødhjelpsarbeide spesielt til hjerte. De brukte flere kvelder i november og desember på å prise tusenvis av varer og rigge til julebutikken i eget lokale i Sarons Dal-hallen. 

Det første julemarkedet 18. november fikk inn 46 000 kroner, og 10. desember fylte ivrige julehandlere opp kassen på ny med hele 47 000 kroner fra salg av varer og kafé-mat.

Pengene blir fordelt mellom Troens Bevis sine 3 nødhjelpsgrener; Karis Misjon, Stiftelsen Dina og Europe Aid.

Troens Bevis driver 2 barnehjem i Kongo og er i ferd med å åpne opp ett tredje i Kongo nå til sommeren. Europe Aid er nå spesielt aktiv i Abkhasia , der folk mangler det mest elementære av medisiner, klær og hjelpemidler. Link til Troens Bevis bruker ikke misjonsgaver til nødhjelpsprosjekt, slik at all nødhjelp er kun øremerkede gaver.

Vil du gi en gave denne julen kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter