50 israelske pastorer tok nattverd i ørkenen

I begynnelsen av november dro 50 israelske pastorer ut i ørkenen i 48 timer der de sang, ba og delte nattverden sammen.

 

Rett etter ”Sukkot”-feiringen i slutten av oktober, eller bedre kjent som Løvhyttefesten, dro 50 israelske pastorer og menighetsledere ut i den israelske ørkenen for å være der i 48 timer. Gruppen bestod av både jøder, arabere, immigranter og utlendinger som arbeider i forskjellige menigheter  i Israel.

– Mens vi fokuserte på Jesus gjennom sang, bønn og nattverd ble vi alle ført nærmere Herren og hverandre, forteller Avi Michrazhi som er pastor for Roi Adonoi-menigheten i Tel Aviv og er også en av Troens Bevis sine innfødte misjonærer i landet.

– Jødiske, arabiske, nye immigrant-og ”hedninger” (utlendinger) ledere kom nærmere hverandre. Det var virkelig oppmuntrende å se Herren arbeide blant oss mens vi satt ved Jesu føtter.

Det er ikke første gang denne slags samlinger skjer. Vanligvis treffes denne gruppen i ørkenen, men det har vært tilfeller der den politiske situasjonen har vært så vanskelig at de har kommet sammen i utlandet. De Jesustroende jødene og de arabiske kristne jobber bevisst med å holde gode relasjoner seg imellom og fremmer fred og forsoningstanken overfor alle de troende i Midtøsten.

Troens Bevis støtter per i dag 8 nasjonale misjonærer i Israel og 3 i Palestina/Gaza.

Ønsker du å støtte arbeidet med en gave til de over 700 innfødte misjonærene Troens Bevis støtter på verdensbasis kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter