Godhjertede folk hjalp ambulansen videre oppdatert

En ansatt i Viking i Tønsberg visste råd da Europe Aid-ambulansen med nødhjelp til Abkhasia fikk motorstopp da han var på jobb. Han ordnet gratis tauing, gratis hotell og lynkjapp verkstedservice!

 

Da ambulansen fra Troens Bevis med nødhjelp til Abkhasia la ut på den lange kjøreturen torsdag i forrige uke, fikk den motorproblemer da den kom til Tønsberg tidlig på kvelden. Dynamoen var kaputt. Men da Vikings mann på stedet hørte at det var en humanitær hjelpesending fra Europe Aid i Sarons Dal, satte han bokstavelig talt himmel og jord i bevegelse.

Først tauet han gratis bilen til verksted. Deretter kontaktet han Quality Hotell i Tønsberg og fortalte dem om situasjonen som hadde oppstått for de to fra Abkhasia som var på vei hjem med en ambulanse full av nødhjelp fra Sarons Dal. Hotellet tilbød da de to gratis overnatting. Videre kontaktet Vikings mann kundebehandleren hos bilverkstedet Bertel & Steen. Der fikk han til svar at de egentlig hadde tre ukers ventetid for å komme inn, men da de hørte at det var en hjelpetransport fra Sarons Dal ville han gi den førsteprioritet kl. 08:00 dagen etter! Ambulansen ble klar samme ettermiddag, og er denne uken på vei gjennom Russland.

Jan Egil Omdal, markedssjef i Troens Bevis,  forteller at han er svært takknemlig for all den hjelp nødhjelpstransporten har møtt på veien og er veldig inspirert av godviljen Torens Bevis har fått.

OPPDATERING 03. Feb:
Vi har nå fått melding om at de er nå trygt frammme i Abkhasia!

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter