Nettleser gav 10 000 kroner til Ramulu

En misjonspartner som leste om det triste året til den nasjonale misjonæren i India som hadde mistet både hus og en arm i 2006, gav Ramulu 10 000 kroner til nytt hus.

 

En av Troens Bevis sine svenske misjonspartnere, Kristina, fikk sympati for indiske Savarut Ramulu da hun leste på nettet om alt han hadde opplevd av motgang i 2006 uten å miste misjonsgløden. Hun hadde allerede 10 000 kroner på en konto til et annet prosjekt det ikke ble noe av, og bestemte seg for å gi hele beløpet til Ramulu.

– Hun ble så berørt da hun leste artikkelen og kjente med en gang at det traff hjertet hennes, og at dette ville hun gjøre noe med, forteller Hilde Haugen som tok imot telefonen fra Kristina.

Ramulu takker for gaven
Kåre Stusdal, som er leder for Innfødte Evangelist Misjon, forteller at han har allerede vært i kontakt med Ramulu som ble svært takknemlig for gaven.

– Nå er planen at Rune Edvardsen skal treffe Ramulu i juni når han drar til India for å holde sin neste kampanje. Kampanjen til Rune blir holdt ikke langt fra der Ramulu bor, og planen er at Rune da skal overrekke beløpet og se hvordan han ellers kan hjelpe ham med et nytt hus å bo i, forteller Kåre Stussdal.

Virker blant Indias sigøynere
Ramulu (25) tilhører Banjara-folket som er forfedrene til Romani-folket og Europas sigøynere. Han ble opprinnelig frelst som 15-åring etter å ha hørt på Aril Edvardsens radio program ”Miracle” og tok deretter tok brevkurset ”Det nye liv”.

Nå virker han som innfødt misjonær for Troens Bevis, og tross sin unge alder leder han nå arbeidet til unådde bosettinger blant sitt eget folk.

Prøvelser i kø
Men prøvelsene viste seg å stå i kø for han i 2006. Først ble huset han og hans gamle mor bodde i tatt av et jordras. Deretter ble han utsatt for en togulykke der han mistet den ene armen sin.

Ramulu har allikevel ikke gitt opp, og i den siste rapporten til Troens Bevis avslutter han slik:

– Be om at Gud skal se til de behov min tjeneste har, for det daglige brød, hus og flere medarbeidere.

Ramulu Savarut er i dag en av 780 nasjonale misjonærer som får støtte fra Troens Bevis.

Dersom du vil være med å gi en gave spesielt til Ramulu kan du klikke her. Husk å øremerke gaven din.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter