Den første media-misjonæren klar

Farid i Egypt er Troens Bevis sin første media-misjonær. Nå er håpet at misjonspartnere vil ta opp utfordringen og sponse media-misjonæren som skal produsere program til den arabiske verden. SE FARIDS NYE MUSIKKVIDEO FOR MIRACLE KANALEN HER: tbve.no/index.php

 

I februar undertegner den egyptiske TV-produsenten Farid en avtale med satellittkanelen fra Troens Bevis. Etter et nært samarbeide der han har levert flere store programserier inngår han nå en fast avtale med kanalen. Han skal levere 3 store serier i året og hjelpe til med andre prosjekt etter behov.

– Farid har drevet sitt eget produksjonsfirma i flere år sammen med sin kone. Men de har også et hjerte for Guds sak og de har vist seg villige til å jobbe for nesten ingenting for å hjelpe oss, forteller Barty Shokralla som er leder for ”Miracle”-kanalen.

– Nå som vi har 24 timer å dekke er behovet for program større enn noensinne. Jeg har lett i lang tid og føler nå at jeg har funnet en nøkkelperson som er profesjonell og har vist at han kan levere kostnadsbevisste program til høy kvalitet, forklarer han.

Barty ser nå etter en eller flere som kan være med å sponse de 7 000 kronene det koster Troens Bevis hver måned å ha Farid i Egypt. Dette beløpet er nesten ingenting i forhold til hva det ville koste å sende en person fra Norge for å overse TV-produksjonene i Egypt. I tillegg har Farid fordelen at han kjenner de lokale forholdene og har bevist at han kan produsere med stramme økonomiske rammer.

– Nå håper jeg virkelig at vi kan finne en eller flere som vil være med å dekke dette beløpet, sier Barty.

– Det blir som på en måte som å støtte en innfødt misjonær,
bare at Farid er en media-misjonær og lager TV-program i stedet
for å holde møter eller gå dør til dør med evangeliet, forklarer han.

Mye for 11 millioner
”Miracle”-kanalen drives kun av frivillige gaver, og ett års budsjett på 11 millioner kroner dekker 24-timers satellitt-tid, 8 ansatte i Norge, alle program, oppfølging, studio og TV- og redigerings utstyr. Men tross det lave budsjettet ligger ”Miracle”-kanalen  høyest på den målbare responslisten flere år på rad  blant de andre kristne arabiske kanalene. I 2006 var det hele 32 000 seere som kontaktet kanalen.

– Det er trolig på grunn av programprofilen vår som er rettet mot muslimer. De utgjør 85 prosent av våre potensiell seere på 300 millioner mennesker, forteller Shokralla.

Til sammenligning har en av de andre kjente kristne kanalene, som også sender 24-timer i døgnet et årsbudsjett på 10 millioner dollar, eller 70 000 millioner kroner.

Flittig og pålitelig
Tre av seriene som denne sesongen vises på kanalen har Farid produsert eller medvirket i. Han har laget game-showet ”Super 5”, musikkprogrammet ”Melody House” der artister med nye musikkvideoer konkurrerer mot hverandre, og hjulpet til på ”The Rest of the Story” som tar opp tabubelagte temaer i den arabiske kulturen.

FOR Å SE EN AV FARIDS NYE MUSIKKVIDEOER FOR KANALEN; KLIKK HER: http://tbve.no/index.php?id=288#299

Se også live streaming av Miracle kanelen her: www.miraclechannel.com

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan sponse Farid, send en e-post til [email protected] eller ring 38 35 75 00.

De første sponsorene har allerede meldt seg!
Etter bare ett par timer på weben har allerede de første sponsorene til media-misjonæren Farid og hans familie i Egypt meldt seg.

– Sitter og leser om media-misjonæren, og syntes dette høres veldig spennende og bra ut! Vi støtter allerede to innfødte misjonærer – kan vi få være med og gi 200 kr til i måneden f.o.m. Mars til Farid og hans familie? skriver en av Troens Bevis sine misjonspartnere.

Til nå er det kommet inn kr 4750,- av total månedlige beløpet på kr  7.000,- . (Oppdatert 4. april 2008).

Oppfordringen går videre. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter