Gla’giver ga 50 000 kroner til menigheter i Israel

– Ikke si navnet mitt, men si at en gla’giver fra distriktet gav 50 000 til kristne menigheter i Israel, forteller personen som tidligere har gitt 125 000 kroner til misjonen gjennom Troens Bevis.

 

– Jeg var oppe i Sarons Dal for et par år siden, og da hørte jeg om hvor tøft det var for de kristne i Israel. Det bare kom til meg at det var dem jeg skulle støtte, forteller den glade giveren.

– De er virkelig Jesus brødre og søstre, og dem vil jeg hjelpe, legger han til.

Som mange andre fra Lister-distriktet på Sørlandet har han jobbet som snekker i flere år i USA, nærmere bestemt i New Jersey.

– Men så begynte jeg å få problemer med synet, og doktoren  sa at jeg måtte bare dra rett hjem med en gang for jeg ville få det mye bedre i Norge, forteller den tidligere snekkeren som nå er blitt helt blind.

– Men jeg har Jesus, og det betyr alt, legger han til.

– Det står i Bibelen at vi skal ikke samle oss skatter på jorden der rust eller møll kan tære på den, men i himmelen, og det er det jeg vil gjøre, sier han og viser at han er godt kjent i Bibelen ved å sitere flere skriftsted som henviser til Bibelens ord om å gi inn i Guds rike.

– Kom på et perfekt tidspunk, sier pastor i Tel Aviv
Leder for Innfødt Evangelist Misjon i Sarons Dal, Kåre Stusdal, har delt gaven mellom to menigheter i Israel som får støtte fra Troens Bevis. Den ene er i Natanya og den andre i Tel Aviv.

– Tusen takk for denne overraskende velsignelsen, skriver den messianske pastoren Avi Mizrachi i Tel Aviv.

– Våre hjerter er rørt av hans gavmildhet og vi er oppriktig takknemlige for at dere velsigner oss på dette vis. Denne gaven er kommet på et perfekt tidspunkt.

Vi har nettopp oppdaget at bygningen hvor vi holder til er blitt solgt av eieren, og at vi må flytte i mai. For at vi skal fortsette å nå ut til folkene i Tel Aviv med evangeliet og på andre praktiske måter, må vi derfor omplassere oss, og denne gave vil hjelpe oss til å gjøre det. Tusen takk!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter