Jim i Moskva ser på satellitt kanalen fra Sarons Dal

Etter at satellittkanalen fra Sarons Dal begynte med live streaming på Internett, får kanalen stadig henvendelser fra uventede steder på kloden. Nå går praten iherdig mellom Jim i Moskva og oppfølgingskontoret i Stockholm.

 

– Første kontakten med Jim skjedde da han gikk inn på vår webside fra Moskva og skrev en e-post til meg, forteller Merzerk fra oppfølgingskontoret i Stockholm.

– Han ville prate med meg fordi han har et stort problem i familien. Jeg gav ham en fast tid da vi skulle treffes på MSN hvor vi nå prater og ber sammen. Han kjenner seg veldig ensom og det betyr mye for ham at vi kan ha kontakt. Første gangen pratet vi sammen i 2 timer, forteller Merzerk.

I februar var det 17 000 som var inne på websiden til Miracle-kanalen. Satellittsendingene på TV treffer et område der det bor 300 millioner arabere, men gjennom Internett kan arabere over hele verden få se programmene fra Sarons Dal.

Det er heller ikke tvil om at det er en stor og økende interesse for evangeliet blant arabere generelt. Den nye teknologien gjennom satellitt TV og Internett er blitt en dør ut til verden for mange som har levd med statskontrollert sensur.

Chaker fra Marokko er en av 3 279 personer som tok kontakt med kanalen til Sarons Dal i Februar.

Han begynner e-posten sin med å fortelle at han er en ung muslim.

– Jeg er virkelig imponert over Miracle-kanalen som har fått meg til å tenke på denne Kristus og hans lære. Derfor har jeg nå begynt å søke den sanne veien til Gud. Jeg vil derfor gjerne ha brevkurset om det nye livet, ber han.

Brevkurset til Troens Bevis som blir annonsert på TV-kanalen er også tilgjengelig på Internett. I februar i år var det 3 467 arabere som holdt på å ta kurset gjennom Stockholmskontoret.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter