Les om pinseopplevelsene til kjente personer i ny bok

I ”Pinseopplevelser” kan du lese om flere av Norges mest profilerte kristne menn og kvinners opplevelse av Den Hellig Ånd, deriblant Jan Gossner, Eva Olsvold Sundar og Aril Edvardsen.

 

100 år etter at pinsevekkelsen nådde Norge, har forkynnelsen og opplevelsen av nådegavene og dåpen i Den Hellige Ånd blitt allemannseie.

I en ny bok har pastor Sten Sørensen samlet historiene om hvordan flere av Norges mest profilerte Guds menn og kvinner møtte Den Hellige Ånd gjennom sine ”pinseopplevelser.”

Noen av dem er pinsevenner, andre er venner av pinsevenner. Noen kaller opplevelsen ”åndsdåp”, andre kaller den ”åndsfylde.”

Du får høre hvordan det for noen av dem kom gradvis som en soloppgang, mens opplevelsen for andre kom som et lynnedslag. Felles for dem alle er at møtet med Den Hellig Ånd var en opplevelse som satte dype spor, og som skulle forandre livene deres for alltid.

Blant bidragsyterne er Jan Gossner, Sten Sørensen, Åge Åleskjær, Eva Olsvold Sundar, Arnfinn Clementsen, Egil Svartdahl, Emanuel Minos og Aril Edvardsen.

Les og la deg inspirere!

Boken ”Pinseopplevelser” kan bestilles på Web-shop «Bøker» / «Nyhet» og koster 198,-. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter