Tusener av kvinner i Galilea så ny film om Maria Magdalena

– Jeg er veldig stolt over Jesus Kristus som behandlet kvinner med respekt, løste dem fra frykt og gav dem æren av å være de første som så han etter oppstandelsen, sa Alia Graeb som var en av 1000 kvinner i Nasaret som kom for å se den nye filmen om Maria Magdalena.

 

For første gang  samlet 1000 kvinner seg i Nasaret den 14. mars for å se en ny film om Maria Magdalena. Filmen henvender seg først og fremst til kvinner og viser verdien kvinnene hadde for Jesus fra Nasaret.

Magdalena blir fortelleren i filmen etter at Jesus setter henne fri fra onde ånder. Hun blir vitne til det som skjer rundt Jesus og følger historiene til dem som kom i kontakt med ham.

I tillegg til Nasaret, ble filmen blant annet vist for 500 kvinner i  Shafa-amer og for 400 i Betlehem.  Den vil også snart bli vist  i hele Israel og på Vest Bredden.

Alia Graeb som er en pensjonert lærer som så filmen i Nasaret, fortalte at hun ble veldig rørt,  og at mange av kvinnene som satt rundt henne gråt.

Flere symbolske handlinger fra Jesus side har verdi for de arabiske kvinnene som ser filmen. Ett eksempel er at når Jesus henvender seg til kvinnen som ble tatt i hor, dekker han til håret hennes, og viser dermed at hun er fri fra sin skam.

Filmen er laget på engelsk men er dubbet til arabisk, russisk og fransk.

Life Agape, som har produsert filmen, forteller at inspirasjonen til filmen er hentet fra livet til kvinnene i Midt Østen i dag.

Kilde:  www.comeandsee.com 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter