fbpx

Vil du bli medhjelper

Sarons Dal trenger hjelp til endel praktiske gjøremål under sommerstevnet 14.-22. juli. Til gjengjeld tilbyr vi gratis kost og losji.

– Vi trenger hjelp til en del praktiske ting under stevnet, slik som kjøkkentjeneste, rengjøring, salg, taxi-og busskjøring og vakthold, forteller Petra T. Aasland som nå jobber med å få medhjelperne under sommerstevnet på plass.

Siden Sarons Dal begynte med sommerstevnet i 1964 er det frivillige medhjelpere som har fått det praktiske under stevnet til å gå rundt. Hver sommer besøker flere tusen mennesker Sarons Dal for å få med seg inspirerende undervisning og felleskap med andre kristne på tvers av kirketilhørighet. De siste årene er det også blitt en sterk økning av barnefamilier på grunn av barneplanetene som pågår parallelt med stevnet.

– Alle som kommer som medhjelpere vil også få anledning til å delta på noen av møtene, forteller Petra.

Medhjelperne jobber i 3-5 timers skift, og som takk får de gratis kost og losji. Det anbefales at de som kan tar med seg campingvogn eller telt.

– Vi har mange som trives så godt som medhjelpere at de kommer hvert år, men vi har også behov for nye, både de som er unge og de som er godt voksne, forteller hun.

Petra håper at det kommer flere nye som vil hjelpe til under hele stevnet, men for å få kost og losji må man være minimum 5 dager.

Alle som blir med som medhjelpere vil også få alle møtene under stevnet på en samle-CD (mp3fil) i gave.

For å se programmet for sommerstevnet 14.-22.juli, klikk her. I år er det mye nytt og spennende under hele stevneuken!

Er du interessert i å melde deg på som medhjelper, kan du kontakte Petra T. Aasland på telefon 38 35 75 74, eller send en e-post til: [email protected]Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter