fbpx

Hør Aril i Hunderfossen familiepark i helgen

1. og 2. pinsedag taler Aril Edvardsen i Hunderfossen familiepark. Søndag blir det stort folkemøte med ”Kjellvis” og Rune Edvardsen. Mandag markerer pinsevennene i Lillehammer sitt hundreårsjubileum i parken med Aril som hedersgjest og taler.

Pinsehelgen skal Aril Edvardsen tale både søndag og mandag i Hunderfossen familiepark på Lillehammer. Søndag kl. 15:00 taler han på et stort folkemøte i samarbeid med lokale menigheter og kirker. Både prosten i Lillehammer og soknepresten i Øyer har innstilt sine gudstjenester og oppfordrer folk til å gå til Hunderfossen. Både fylkesvaraordfører Aksel Hagen og sokneprest Øyvind Sagedal i Øyer deltar sammen med ”Kjellvis”, en av verdens beste Elvis-imitatorer, Rune Edvardsen og Jan Egil Omdal.

Aril er også invitert som hovedtaler mandag formiddag kl. 11:00 da pinsevennene i Lillehammer legger den lokale feiringen av sitt 100-års jubileum, Pinse for alle, også til parken.

Ekstra billig inngangsbillett
De som vil høre Aril tale får spesiell rabatt på inngangsbilletten til Hunderfossen familiepark søndag og mandag.  Parken gir full adgang til alle fasiliteter i 2 dager til under kostnaden av en vanlig dagsbillett.

For å forhåndsbestille tilbudsbilletten til parken kan du ringe Arne Nordby på m: 91 72 08 71.

Hedmark og Oppdal har færrest kristne på landsbasis
Hensikten med folkemøtene er å komme i tale med den store andelen av Norges folk som tror på Gud men ikke er tilknyttet et felleskap eller har en offentlig bekjennelse av sin tro. Ifølge statistikker tror hele 75 % i Norge på Gud, 24 % tror at ”Jesus døde for mine synder” mens bare 4.5 % går på møter. Men Hedmark og Oppland sammen med Nord-Trøndelag faller dårligst ut på landsbasis med bare 3 % av befolkningen som går regelmessig i kirken og på bedehuset.

– Vi har hatt forespørsler fra minst 20 plasser rundt om i Norge som vil at Aril skal holde folkemøter der. Men Aril har kun valgt 3 strategiske steder denne våren, nemlig Bergen, Lillehammer og Jæren, forklarer Jan Egil Omdal.

3. juni taler Aril Edvarsen på Karlsbu på Jæren.

 

 

 

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter