Nå er Troens Bevis også på Facebook

Helge Flatøy, som er bibelskolelærer og med i styret til Dina-stiftelsen, har gjennom sin egen Facebook-side opprettet grupper for Misjonsskolen, JTN og Stiftelsen Dina.

 

– Responsen fra ungdom har vært utrolig rask, forteller han, og sier at allerede er det flere som har bestemt seg for å støtte barnehjemmene i Kongo.

Facebook, som har overtatt etter MySpace, er blitt det nye treffpunktet på Internett. Bibelskolelærer Helge Flatøy i Sarons Dal var rask til å sette opp sin egen side der han også opprettet grupper for 3 av Sarons Dal sine virkeområder,

TBBMI (misjonsskolen), Dina-stiftelsen og ungdomsfestivalen JTN.

– Ved at venner inviterer andre venner til å bli med, sprer nyhetene seg enormt raskt over Facebook, forklarer Flatøy.

I løpet av kort tid er det kommet nye støttepartnere til Dina-senteret gjennom gruppen som er opprettet.

– Det er mange som har lyst til å være med å støtte gode prosjekt, og når de hører om det vi driver med i Kongo er det lett å la seg engasjere, sier han.

Gjennom Facebook har han også kommet i kontakt med en person som vil være med på teamet som reiser ned til Kongo i sommer for å bygge det nye Dina-senteret for voldtatte kvinner som er blitt gravide.

– Det synes jeg spesielt var kjempeflott, sier Helge som fremdeles har plass til 2-3 arbeidskarer som vil være med på misjonsturen til Kongo i August.

For å sjekke ut Troens Bevis sine grupper på Facebook må du først være registert og logge deg på www.Facebook.com.

Deretter kan du søke på gruppene TBBMI, JTN og Dina-stiftelsen under grupper i venstre marg.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter