Stor entusiasme i forkant av folkemøte på Jæren

Søndag 3. juni er det klart for siste folkemøte med Aril Edvardsen denne våren. Møtet begynner kl. 19.00 på Karlsbu, men allerede fredag kveld er det oppvarmingskonsert med lokale artister i Nærbø nye kirke.

Førstkommende søndag holder Aril Edvardsen sitt siste folkemøte i en serie på 3 denne våren.

– Vi forventer et knallmøte, sier Jan Egil Omdal fra Troens Bevis, som i flere måneder har planlagt dette folkemøte sammen med lokale menigheter på stedet. Han sier at entusiasmen fra den store bredden av kristenlivet på Jæren har vært fantastisk.

Han ble spesielt rørt da han under en samling med menighets- og organisasjonsledere på Jæren fikk stående applaus fra Norsk Misjons Selskap da han presenterte statistikken som sier at 75 prosent i Norge tror på Gud, 24 prosent tror at Jesus døde for dem, mens kun 4,5 prosent går regelmessig på møter.
– De så virkelig mulighetene som åpnet seg opp foran dem da de hørte denne statistikken, og den kvinnelige lederen for NMS reiste seg og applauderte, det var en kjempeoppmuntring, forteller han.

Sammen med Aril Edvardsen stiller også den kjente Elvis-imitatoren ”Kjellvis” som gir en autentisk smakebit av den verdensberømte artisten, der han også forteller om Elvis sine sterke religiøse røtter og sin egen levende tro.

Fredag 2. juni kl 19:30 blir det en oppvarmingskonsert til folkemøte i Nærbø nye kirke med Egersund Gospel Compani, Trekkspillklubben, Frimann, Rune Vidar Fjelde og Karen og Harald. Jan Egil Omdal deltar også som kveldens vert med appell og sang. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter