Møbelauksjon til en kvart million kroner i Sarons Dal 16 juni

Under sesongåpningen av badeanlegget i Sarons Dal, holdes det en møbelauksjon der alt fra hagemøbler, sofaer, salongbord, boblebad og tepper til en kvart million kroner skal ut. Alt overskudd går til vedlikehold av hallen.

– Det blir utropspris på hver enkelt enhet som ligger langt under markedspris, sier markedssjef i Sarons Dal, Jan Egil Omdal.

– Er du riktig heldig er du den eneste som gir bud og betaler kun kr.100 over utropsprisen, som er det beløpet hvert bud økes med. Da får du et knallbra tilbud, sier han.

En del av møbelutvalget er å finne her: www.faktum.no og www.faktumnorge.no. Husk at utropspris kan være langt under 50 % av prisen som er listet her.

Eksempel er hvit treseters skinnsalong ”Harmoni” som får en utropspris på kr. 400 avslører Jan Egil Omdal.

Alle typer salonger, lenestoler, massasjestol, steamdusj, boblebad, hagemøbler, kjøkkeninnredning, klappstoler, salongbord, sovesofa, tepper og salongputer er blant utvalget som auksjoneres bort.

Kortautomat kan brukes for betaling.

Badeanlegget åpner for sommeren
Denne lørdagen åpner også Ferie-og Fritidssenteret i Sarons Dal med blant annet 3 tilhørende oppvarmede basseng. I år er nemlig også bassenget til den store vannsklia oppvarmet! Badesesongen blir i tillegg ekstra lang fra 16.06 til 5.08.

Programmet for dagen:
10:00 Åpning av badeanlegg med stort åpningsshow
11:00 Konsert på utescenen med Emmeline og Sunniva.
12:00 Stor møbelauksjon i Sarons Dal hallen
14:00 ”Wallbreakers”. Breakdance på utescenen.
Konsert m/Mariell Edvardsen og band.

Utsalgsbutikken i Sarons Dal-hallen holder også åpent hele dagen med 50 % til 80 % avslag på alle varer. Den har nylig fått inn et nytt parti sommervarer til en verdi av 100 000 kroner. Salg av kaffe og mat på badeanlegget.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter