Bare en plass igjen på Kongo team

Nå er det bare en plass igjen på arbeidsteamet som skal ned til Kongo for å bygge mødrehjem til Dina-stiftelsen i august.

 

I august reiser et arbeidsteam på 7 personer fra Norge ned til Kongo for å reise veggene til det nye mødrehjemmet til Dina-stiftelsen.

– Dette er virkelig en flott anledning for dem som har lyst til å gjøre en innsats i misjonens tjeneste. I tillegg til å oppleve spenningen av å være i Kongo, vil de også få med seg noen fantastiske dager i Dar es Salaam i Tanzania hvor Aril Edvardsen skal holde det som forventes å bli hans største korstog noensinne, sier primus motor Helge Flatøy.

Han sier at foreløpig er det en fantastisk gjeng på 9 personer som har meldt seg på. Han tror det blir en usedvanlig tur med mange sterke inntrykk.

Helge er også imponert over iveren som flere har vist for turen. En som driver et snekkerfirma i Kristiansand hadde selv tenkt å reise, men ble forhindret. I stedet betaler han hele turen for en av sine ansatte pluss vanlig lønn for mannen i tillegg. Det er virkelig imponerende mener Helge, og legger til at samme person har lovet å sende en arbeider på fremtidige arbeidsteam som skal reise ned med Dina-stiftelsen. En annen som har meldt seg på er student og har klart å få et firma til å sponse hele turen for han.

Hele turen koster 35 000 per person. Bortimot 15 000 av dette blir brukt til bygningsmateriale, forklarere Flatøy.

Er du interessert i å være med, send en e-post til Helge Flatøy – [email protected] snarest eller ring han på mobil 99 20 75 20.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter