Trivelig møbelauksjon med underholdning

Flere var fornøyde med kjempekupp på flotte møbler. Auksjonarius var fornøyd med at 350 personer la igjen nærmere 180 000 kroner på møbelauksjonen i Sarons Dal sist lørdag. Alt overskudd går til reparasjoner på hallen.

Til tross for at solen glimtet med sitt fravær og flere større distriktsarrangement samme dag, fant 350 mennesker veien til Sarons Dal sist lørdag for sesongåpningen av Ferie-og Fritidssenteret.  I tillegg ble det holdt en stor møbelauksjon i hallen der alt overskudd skulle gå til vedlikehold og reparasjon av Sarons Dal-hallen som nå pågår.

– Jeg er svært fornøyd med at 350 personer handlet for 175 000 kroner, sier markedssjef og auksjonarius Jan Egil Omdal. Det var heller ingen tvil om at mange var fornøyde med kjempekupp de gjorde på en rekke møbler.

– Jeg hadde aldri tenkt å kjøpe noe, også kjøpte jeg den flotte lenestolen til bare tusen kroner, sa Marit Stensvik og pekte fornøyd på den nyinnkjørte stolen.

Birgitte på 12 var også veldig fornøyd med den nye sovesofaen hun fikk til rommet sitt. Med god støtte fra venninnen Sunniva la de inn bud og fikk raskt tilslag på møbelet.

Det var også mange som tok turen innom utsalgsbutikken i hallen der nydelige sommerbord viste frem varer som var til salgs for en svært rimelig penge.

Det var også fin underholding  fra de unge artistene Emneline og Sunniva som sang flere sanger fra en CD de har gitt ut. I tilegg var det en halsbrekkende breakdance-oppvisning fra gruppa Wallbreakers.

Både Aril og Kari Edvardsen tok seg også en tur opp i hallen der de tok seg god tid til å slå av en prat med besøkende for dagen.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter