Vi trenger medhjelpere under Sommerstevnet

Det er fredmeles stort behov for medhjelpere under sommerstevnet i Sarons Dal. Både barnearbeidere til planetene og medhjelpere på kjøkkenet, vakter og en sjåfør mangler fremdeles.

– Kan du ikke legge ut et stykke om dette på weben, ber Petra Aasland og Elin Fidjeland som begge føler presset med at stevnet nærmer seg uten at det er nok medhjelpere ennå.

– I fjor fikk vi respons med en gang det ble lagt ut på websiden, legger de til.

Elin som er ansvarlig for planetene forteller at det fremdeles er behov for 20-30 personer til som kan være gruppeledere for planetene under sommerstevnet. Dagene det gjelder er fra mandag 16. juli til fredag 20. juli.

– Jeg har satt nedre grense som 16 år på barnearbeidere. Vi trenger hjelp til alle aldersgruppene, men kanskje mest til de eldre ungdommene, legger Elin til.

– Og egentlig kunne jeg fint bruke 50 personer til!, forsikrer hun.

Kjøkkenhjelp og vakter
Petra Aasland som er ansvarlig for alle medhjelperne til sommerstevnet i år har fremdeles flere jobber som ikke er besatt.

– Vi trenger hjelp på kjøkkenet, vi trenger vakter til parkering, hall og nattevakt. Også trenger vi en sjåfør som kan hente og bringe blant annet talere til flyplassen, forklarer hun. Det er også behov for en som kan servere gjestene middag oppe på bibelskolen.

– Det er vel populært?

-Å nei, det er det faktisk ikke så mange som tør, det syntes de blir for skummelt, sier Petra og smiler. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter