Rune Edvardsen i sin fars fotspor

Pressemelding: Under sommerstevnet i Sarons Dal taler Rune Edvardsen onsdag kveld 18. juli kl. 19:30. Spesiell gjest på dette møtet er boksekongen Steffen Tangstad.

Rune Edvardsen har nylig kommet tilbake fra sitt 11. og 12. konsertkorstog i India i hindubyene Vijayawada og storbyen Chennai.
Den kjente indiske biskop Ernest Komanapalli forteller i en rapport fra Rune og hans teams to kampanjer, at titusener var samlet til tross for monsunregnet.
Som et resultat av de mange indiere som kom frem til forbønn for å ta imot Jesus som sin frelser, ble det grunnlagt 10 nye menigheter etter Vijayawada, og 15 nye menigheter i Chennai, rapporterer biskopen, som var formann i arrangørkomiteen for Rune Edvardsens kampanjer.

Biskop Komanapalli forteller også at siden Rune Edvardsen og hans team begynte å holde sine kampanjer i India i 1992, har til sammen 140 nye menigheter blitt grunnlagt som et resultat av deres 12 konsertkorstog.
På onsdag 18. juli kl.19:30 og på Karis Misjons-møte fredag 20 juli kl. 11:00, har stevnedeltagere og folk fra distriktene omkring Kvinesdal, anledning til å høre Rune Edvardsen, som nå har overtatt som leder i Sarons Dal.

 

 

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter