Inn i ”De Høyprofetiske Tider” under stevnet med Aril

Under stevnet i år holder Aril Edvardsen tre spesielle taler i tråd med årets motto: ”De høyprofetiske tider”. ”Dommedagsklokken”, ”Darwins Evolusjonsteori” og ”Endetidskrigen” faller nøyaktig inn i bibelens profetier og denne tidsalderen, ifølge Edvardsen.

Men Aril er helt klar på at selv om han mener at vi lever i de  siste tider venter han ikke på noen dommedag.

– Jeg er helt klar på at verden står ikke foran dommedag, men det tusenårige fredsriket som skal komme når Jesus kommer igjen, sier han i forkant av stevnet.

Lørdag 14. juli kl. 19:30:
”Vitenskapens dommedagsklokke viser 5 på 12.

Allerede på åpningsmøtet lørdag kveld taler Edvardsen om verdens offisielle dommedagsklokke, som ved inngangen til 2007 ble stilt fremover til 5 på 12.

– I dag er det ikke teologer som snakker om Johannes Åpenbaring og advarer om verdens undergang, men det er miljøvernforkjempere, vitenskapsmenn og politikerne vi hører det fra. Teologene er derimot blitt helt stille om dette, så rollene er byttet om, sier han.

.
Fredag 20. juli kl. 19:30
Darwins Evolusjonsteori kollapser som kommunismen.

Fredag 20. juli taler Aril Edvardsen om det skiftet i vitenskapen som han mener nå står for tur ifølge nye testmetoder og oppdagelser som stadig blir påvist, ikke minst under den miljøkrisen som verden nå er inne i.

Søndag 22. juli kl. 19:30
Bibelens Gog-krig: En-dagskrigen når Iran og Israel bruker atomvåpen.

”Bibelens fortelling om profeten ”Jonas og Ninive” forteller tydelig at alle forestående katastrofer kan utsettes og unngåes av hver generasjon. Bare den generasjon som sår hat, synd, krig og umoral drar over seg selv katastrofer som Gogkrigen og Harmageddonkrigen. Derfor må vi alle støtte fredsarbeide over alt på kloden, sier Aril Edvardsen i en pressemelding forut for denne talen. (link til pressemeldingen

Det blir TV-opptak av alle Aril Edvardsens taler som kan bestilles på DVD over webshopen etter stevne.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter