Brevkurset sprer seg som ild i tørt gress i Burundi

Brevskolekontoret i Burundi har fått 130 728 nye elever på bare 8 måneder. Kurset blir brukt i flere av landets skoler og i de militære interneringsleirene der tusenvis av geriljasoldater skal omskoleres til et normalt liv.

Mye av årsaken til den enorme pågangen av nye elever er at landets president, som har inngått et samarbeid med Troens Bevis, aktivt bruker brevkurset for å bygge opp nye verdier blant landets befolkning. Fra 1993 til år 2000 herjet en brutal borgerkrig i landet der hundretusener ble drept. Det har ført til at landet nå er ett av verdens fattigste. Hele 8 prosent av befolkningen mellom 15 og 49 år er også smittet av Hiv/Aids.

Leder for brevskolekontoret i Burundi, Biskop Charles Nduwumukama, forteller at de kunne hatt ennå flere elever om de bare hadde hatt flere midler. Troens Bevis underholder også 20 nasjonale misjonærer i landet som bruker brevkurset som et redskap til å evangelisere på skolene, i militærleirene og på sykehus.

– Det beste evangeliseringsredskapet

Kurset er skrevet av Aril Edvardsen og blir også brukt som oppfølging på alle Troens Bevis sine store internasjonale kampanjer. Kurset er gratis og gir en grunnleggende innføring i Bibelen og Guds frelsesplan for verden. Det er nå 14 brevskolekontor i 12 land, deriblant 3 i India.

– Brevkurset er uten tvil ett av de beste evangeliseringsredskapene Troens Bevis har, sier Kåre Stusdal som er leder for Innfødt Evangelist Misjon i Sarons Dal. Ett av problemene han ofte støter på er brevskolekontor som går tom for kurs før det er kommet inn penger til å trykke opp nye.

– Brevkurset er den beste evangelist som finnes, mener daglig leder i Troens Bevis, Rune Edvardsen.

Ta brevkurset her på internett: newlife-school.com 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter