Julemesse og loppemarket i Sarons Dal

Lørdag 17. november blir det julemesse kombinert med loppemarket i Sarons Dal. Inntektene går uavkortet til Dina-stiftelsen sitt arbeide i Kongo.

 

Førstkommende lørdag er det duket for full julestemning i Sarons Dal. Da blir det julemesse, loppemarket og julekafe med salg av kaffe, kaker, risgrøt og pølser.

Julebutikken er nå full av fin julepynt som er gitt som gaver fra diverse butikkkjeder. Halve lokalet blir også loppemarket der den som leter kan finne spennende lopper til en slikk og ingenting, ifølge Rolf og Wally Hansen, som har brukt de siste dagene på å gjøre i stand butikken.

Inntekten fra julesalget går uavkortet til Dina-stiftelsen sitt arbeide blant misbrukte barn og hjemløse gutter i Kongo. I dag bor det bortimot 100 barn på Dina-sentrene og 1 200 barn får skolegang. Ifølge Rune Edvardsen, leder for Dina-stiftelsen, er målet at innen 2010 skal 1 000 hjemløse barn få bo på sentrene og 5 000 barn få skolegang.

Julemessen og kafeen åpner kl. 09:00. Kl. 12:00 viser Helge Flatøy den siste videoen fra Kongo, da 10 nordmenn brukte sommerferien sin på å bygge opp et nytt mødrehjem for voldtatte kvinner og deres barn.

Dette er en video du garantert aldri vil glemme! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter